Privacyverklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Kineteam Tongerlo kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Kineteam Tongerlo, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Kineteam Tongerlo verstrekt. Kineteam Tongerlo kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam

- Uw adresgegevens

- Uw telefoonnummer

- Uw e-mailadres

- Uw IP-adres

 

WAAROM Kineteam Tongerlo GEGEVENS NODIG HEEFT

Kineteam Tongerlo verwerkt uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt en u vrijblijvend te informeren over het aanbod, de dienstverlening u relevante informatie te bezorgen.

 

HOE LANG Kineteam Tongerlo GEGEVENS BEWAART

Kineteam Tongerlo bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

 

DELEN MET ANDEREN

Kineteam Tongerlo verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Kineteam Tongerlo worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Kineteam Tongerlo gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Kineteam Tongerlo maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de eventuele Adwords-advertenties van Kineteam Tongerlo bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Kineteam Tongerlo te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.

Kineteam Tongerlo heeft hier geen invloed op. Kineteam Tongerlo heeft Google geen toestemming gegeven om via Kineteam Tongerlo verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@kineteamtongerlo.be. Kineteam Tongerlo zal zo snel mogelijk op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

Kineteam Tongerlo neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Kineteam Tongerlo maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Kineteam Tongerlo verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Kineteam Tongerlo op via info@kineteamtongerlo.be.  

www.kineteamtongerlo.be is een website van Kineteam Tongerlo.

 

Kineteam Tongerlo
Tolhuis 22 
2260 Westerlo
info@kineteamtongerlo.be